Oficiálna lopta

Prehľad

MFK Tatran Liptovský Mikuláš
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
0 : 0
( 0 : 0 )
ŠK SFM Senec
ŠK SFM Senec
3. kolo 18.04.2015 Sobota 16:00 230 divákov

Žlté karty: 20. Pastva, 53. Lišivka, 57. Kucharčík

Rozhodcovia: Krivošík - Sluk, Vitko Góly:

Súpiska domáci

Macík - Šimún, Kubena, Kucharčík, Papaj, Jánošík, Mizerák, Vandraško, Ferenčík, Lišivka(K), Pastva


Súpiska hostia

Milošovič - Hlavatovič(K), Ngeyitala, Tomovič (76. Kováč), Lenárth, Huszár (45. Lago), Pomichal, Šmahajčík (45. Konnsimbal), Paldan, Asanovič, Bedecs


Komentár

V treťom kole nadstavby sa v chladnom počasí stretol na domácom ihrisku MFK Tatran so Sencom.

 

Domáci MFK Tatran musel na zápas nastúpiť bez najlepšieho strelca Mária Kuráka, ktorý nehral pre žlté karty. Zápas sa niesol vo veľmi opatrnom duchu a ani jeden s tímov si počas zápasu nevytvoril výraznejší tlak. Už v deviatej minúte však postrašil prízemnou strelou brankára hostí domáci Ferenčík, pálil však mimo brány. Azda najväčšiu šancu MFK Tatran spálil v 28. minúte kapitán Lišivka, keď sa po rohu ocitol v 16-ke, svoju šancu ale nepremenil. Hráči Senca si v prvom polčase výraznejšiu šancu nevypracovali.

 

Senec cez polčasovú prestávku vystriedal dvoch hráčov, ale obraz hry sa nezmenil a s pribúdajúcim časom mohli diváci vidieť čoraz viac nepresností na oboch stranách. V 56. minúte sa do palebnej pozície dostal senecký útočník Bedecs, ale obrancovia stihli jeho strelu vytečovať mimo bránky domácich. Domácemu Ferenčíkovi sa v druhom polčase taktiež podarilo nájsť si priestor na zakončenie, strela však tesne minula bránu hostí. Od 75 minúty hostia zvýšili aktivitu, vďaka ktorej si vypracovali pár dobrých šancí na skórovanie. Gól však do konca zápasu nepadol a zápas sa skončil výsledkom 0:0.


18.04.2015 0