Oficiálna lopta

Prehľad

FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble
FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble
1 : 1
( 1 : 1 )
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
14. Suľa - 19. Bedecs
4. kolo 06.08.2022 Sobota 18:00 972 divákov

Žlté karty: Pintér, Mondek, Grozdanovski, Vestenický, Suľa - Jendrišek, Václavik, Sváček, Nečas

Rozhodcovia: Smolák - Jánošík, Halíček Góly: 14. Suľa - 19. Bedecs

Súpiska domáci

Lukáč - Balan, Pintér, Bednár, Suľa - Duga, Ďubek, Pinte - Grozdanovski (65. Brenkus), Vestenický (65. Niarchos), Mondek


Súpiska hostia

Sváček - Popovič, Bedecs, Bielák, Nečas - Gerát (78. Voško), Václavik, Staš (59. Totka) - Laura (36. Diviš), Jendrišek, Káčerík (78. Matoš)


Komentár

V sobotu 06.08.2022 sme sa predstavili na pôde FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble v 4. kole Fortuna ligy 2022/2023. Od úvodných minút sa hral bojovný a zaujímavý futbal. Už v 3. minúte zápasu sme sa dostali do obrovskej príležitosti. Po akcii v strede poľa sa k lopte dostal Jendrišek, všimol si nabiehajúceho Lauru, poslal mu peknú prihrávku za domácu obranu, no ten zoči voči brankárovi trafil len tyč súperovej brány, po ktorej sa lopty zmocnil domáci brankár. Naďalej sme sledovali zaujímavé stretnutie. V 14. minúte sa po rohovom kope dostal k lopte domáci obranca Suľa a spoza pokutového územia dokázal prekonať Sváčeka v našej bráne 1:0. Prehrávali sme však len 4. minúty. V 18. minúte si na rohový kop Staša najvyššie vyskočil Bedecs a peknou hlavičkou rozvlnil sieť za domácim brankárom Lukáčom. Bol to jeho prvý presný zásah v našich farbách. Prvý polčas už vážnejšiu šancu nepriniesol, rozhodca rozdal až 6 žltých kariet a do kabín sa šlo za nerozhodného stavu.

V druhom polčase sa hrala vyrovnaná partia bez väčšieho vzruchu na jednej či druhej strane. Na našej strane za zmienku stojí strela striedajúceho Totku po prihrávke Geráta, ktorý však z dobrej pozície mieril vysoko nad. Keď už sa zdalo, že v zápase sa nič zaujímavé nestane, prišla 87. minúta, prihrávka domáceho Pinteho našla na opačnej strane osamoteného Mondeka, ten však podobne ako náš Laura mieril len do žrde Sváčekovej brány. Rozhodca Smolák nadstavil len 1. minútu, počas ktorej sa už nič zaujimávé nestalo a zápas sa pre nás do tretice skončil nerozhodným výsledkom.


06.08.2022 0