Oficiálna lopta

Prehľad

AS Trenčín
AS Trenčín
2 : 1
( 1 : 0 )
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
18. Gajdoš, 78. Stojsavljevič - 52. Bedecs
6. kolo 20.08.2022 Sobota 18:00 870 divákov

Žlté karty: Kupusovič, Stojsavljevič, Ibrahim - Gerát

Rozhodcovia: Ochotnický - Štrbo, Zemko Góly: 18. Gajdoš, 78. Stojsavljevič - 52. Bedecs

Súpiska domáci

Kukučka - Mičuda (88. Kmeť), Pires, Stojsavljevič, Madu - Gajdoš (74. Bainovič), Lavrinčík, Ibrahim - Demitra (59. Witan), Kupusovič (74. Letenay), Soares (88. Ďuriška)


Súpiska hostia

Sváček (14. Gröger) - Totka, Bielák, Bedecs, Župa (88. Kotora) - Václavik, Káčerík, Gerát - Popovič (82. Voško), Matoš (82. Diviš), Nečas


Komentár

V sobotu 20.08.2022 sme sa predstavili na pôde trenčianskeho AS. Začiatok zápasu mal lepší náš súper, keď nás dostával pod tlak, z čoho vyústilo zranenie Sváčeka, ktorý musel byť striedaný už v 13. minúte a do našej brány sa po prvýkrát postavil Gröger. Loptu zo siete vyťahoval v 18. minúte, keď sa po prihrávke Demitru presadil Gajdoš. Tlak pomaly ustupoval a začali sme sa postupne vyrovnávať súperovi. V prvom polčase však veľa šancí nebolo a po neuznanom góle Kupusovića sa šlo do kabín za stavu 1:0 z pohľadu domáceho AS Trenčín.

Do druhej časti sme vstúpili nebojácne, nedovolili sme súperovi konštruktívne rozohrávať a vysokým napádaním sme ho dostávali pod tlak. V 52. minúte vybojoval štandardnú situáciu Václavik, Káčerík našiel pekným centrom hlavu Bedecsa a ten sa druhýkrát v sezóne strelecky presadil 1:1. V druhom polčase bola hra vyrovnaná, útoky sa prelievali zo strany na stranu, ale nik si nevedel vypracovať vyložené gólové šance. Až prišla 78. minúta, súper zahrával rohový kop, na ktorý si najlepšie nabehol Stojsavljević a dostal loptu do našej siete. V závere mali ešte šancu Trenčania, ktorá však skončila vysoko nad našou bránkou, my sme si už vážnejšiu gólovú príležitosť nevypracovali a podľahli sme Trenčanom najtesnejším rozdielom. 

 


20.08.2022 0