Oficiálna lopta

Prehľad

FC Spartak Trnava
FC Spartak Trnava
1 : 0
( 0 : 0 )
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
Savvidis
8. kolo 31.08.2022 Streda 18:00 2126 divákov

Žlté karty: Štetina, Savvidis.

Rozhodcovia: Gemzický – Kmec, Zemko Góly: Savvidis

Súpiska domáci

Takáč - Koštrna, Štetina, Kóša (88. Čurma), Mikovič - Štefánik (46. Paur), Savvidis, Bukata - Daniel (90. Tumma), Ristovski, Bamidele (73. Boateng)


Súpiska hostia

Gröger - Totka, Bielák, Bedecs, Župa (76. Kotora)- Václavík, Káčerík (85. Diviš), Filinský - Laura (66. Nečas), Ďungel (66. Voško), Jendrišek


Komentár

V stredu 31.08.2022 sme sa predstavili na Štadióne Antona Malatinského v Trnave proti domácemu Spartaku. V úvode “anglického týždňa” sme doma podľahli Podbrezovej a tak sme chceli tento výsledok aspoň čiastočne odčiniť. V prvom polčase sme dokázali so súperom držať krok, hra bola vyrovnaná, videli sme množstvo osobných súbojov a ani jeden tím nedokázal streliť gól. My sme k nemu boli najbližšie po Laurovom prízemnom centri do malého vápna, na ktorý však nikto nedokázal zareagovať a po Káčeríkovom zakončení z hranice šestnástky. 

Do druhého polčasu sme šli so zámerom neinkasovať, prípadne streliť vedúci gól. Domáci však prepli na vyššie obrátky a vytvorili si značný tlak. Tomu sme odolávali až do 81. minúty, keď sa po rohovom kope presadil Savvidis. Do konca zápasu sa nám už nepodarilo zareagovať a tak sme podľahli FC Spartak Trnava aj v treťom meraní síl. 

 


31.08.2022 0