Oficiálna lopta

Prehľad

FK Železiarne Podbrezová
FK Železiarne Podbrezová
1 : 0
( 1 : 0 )
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
8. Cobnan
18. kolo 12.11.2022 Sobota 15:00 1470 divákov

Žlté karty: Kukoľ, Bariš – Filinský, Gerát, Jendrišek, Staš, Totka, Kostelník (tréner). Červené karty: 88. Totka po 2ŽK

Rozhodcovia: Očenáš – Vorel, Pacák Góly: 8. Cobnan

Súpiska domáci

Ludha – Kováčik, M. K. Bartoš, Grešák – Oravec (64. Grendel), Paraj, Bakaľa, Ďatko (90. Bariš) – Kuzma, Cobnan (81. Kukoľ), Pavúk (64. Breznaník)


Súpiska hostia

Sváček – Župa, Filinský, Popović, Bedecs – Káčerík, Gerát, Václavik, Staš (78. Totka) – Gaži (63. Laura), Jendrišek (78. Ďungel),


Komentár

Posledný zápas v tomto kalendárnom roku sme odohrali v sobotu 12.11.2022 o 15:00 na ihrisku FK Železiarne Podbrezová. Začiatok zápasu lepšie vyšiel domácim, keď sa po peknej kombinácii ocitol zoči voči Sváčekovi domáci útočník Cobnan, nezaváhal a poslal domácich do vedenia 1:0. Následne Podbrezovčania nevyužili viacero možností na zvýšenie náskoku a do dobrých príležitostí sme sa dostali aj my. Najväčšiu mal Popovič, ktorý ale zblízka nedokázal prekonať domáceho brankára Ludhu. Do šatne sme tak odchádzali s jednogólovým mankom.

Do druhého polčasu sme vstúpili oveľa odvážnejšie, vyrovnali sme hru a gól na kopačke mal Jendrišek, ktorého peknou prihrávkou vysunul Filinský, no jeho strela opäť skončila len na Ludhovi. Postupne sme si vytvorili tlak a čoraz viac ohrozovali bránu domáceho FK. Peknou strelou sa po odrazenej lopte prezentoval Staš, no ešte krajší zákrok predviedol opäť Ludha. Záver zápasu bol nervózny a červenú kartu dostal tesne po príchode na ihrisko Totka. Potom sme sa ešte snažili streliť vyrovnávajúci gól, no v početnom oslabení sa nám to už nepodarilo.


12.11.2022 0